Atropellen dues persones octogenàries en 40 minuts a Sabadell

En un dels casos ho ha fet un autobús de la línia 4

NacióSabadell
23 de gener del 2020
Actualitzat a les 11:46h
Dues persones atropellades de més de 80 anys en poc més de 40 minuts a dos punts diferents de Sabadell, a Sol i Padrís i Merinals. Els dos casos van tenir lloc aquest dimecres a la tarda, entre les 17.25 i les 18.08 hores. Les dues víctimes van ser traslladades a l'Hospital Parc Taulí amb pronòstic lleu.

El primer atropellament es va produir a les 17.25 hores, a tocar del Centre Cívic de Sant Oleguer, a la ronda Bellesguard amb el carrer Olzinelles. Un home de 81 anys va ser envestit per una vehicle, segons la Policia Municipal, quan creuava el carrer per un pas de vianants. 

Fins al lloc es va desplaçar una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que el va traslladar a l'Hospital Parc Taulí, amb lesions de caràcter lleu. També hi van intervenir dues unitats del cos policial sabadellenc. 

43 minuts després, la Policia va rebre el segon avís. Aquesta vegada, l'atropellament es va localitzar als carrers la Palma amb Argentina. La víctima, una dona de 88 anys que l'havia atropellat una autobús de la línia 4. Igual que en l'anterior cas, creuava el carrer per un pas de vianants. 

També una ambulància del SEM la va traslladar, amb caràcter lleu, al Taulí. En relació a la participació d'unitats de la Policia Municipal de Sabadell per atendre aquest cas en van ser tres.