El femení i el masculí del Sabadell RC, líders

Les noies ho van imposant-se a les Carboneres de Terrassa; els nois amb una contundent victòria

Un moment del partit entre sabadellenques i egarenques
Un moment del partit entre sabadellenques i egarenques | Francesc Pastor
NacióSabadell
21 de gener del 2020
Actualitzat a les 17:13h
Els equips del Sabadell RC femení i masculí han signat un cap de setmana pletòric. Els dos conjunts han guanyat i s'han alçat al liderat de les respectives categories, en el cas d'elles a la Divisió Sènior de 2a i en el d'ells, a la Sènior de 1a. Especial menció a les primeres que ho han fet, després d'imposar-se a les Carboneres de Terrassa (10-25). 

Així, igual que el passat mes de desembre, les FEM Vallès han sortit fortes, i al descans han sortit fortes i de seguida s'han desmarcat amb un 0-10, però han marxat al descans amb un 5-15 favorable. Tot i deixar un partit obert, a la represa, ha continuat el mateix guió i Deisy Von Brand ha anotat una assaig que ha col·locat el 5-20. 

Amb la comoditat d'anar dominant al lluminós, les sabadellenques no han vist perillar el triomf, ja que un nou assaig, aquest de Laura Pérez, ha fixat el 10-25 definitiu. A més dels quatre punts, la bonificació ofensiva en guanyar de més de tres marques de diferència, els ha permès la primera plaça de la classificació. La pròxima setmana les noies descansen i no serà fins a l'1 de febrer que tornaran a jugar, serà a La Roureda contra Catalunya Central.

Els nois, per la seva part, han signat un compromís plàcid: 78-0 davant el filial del BUC. A la mitja part el marcador era de 26-0. Amb la bonificació ofensiva, els de Sabadell es col·loquen com a líders en solitari de la Primera Divisió Catalana. Igual que les noies descansaran i no reprendran l'activitat fins a l'1 de febrer contra el Manresa.