L'Ajuntament de Sabadell manté el tancament de parcs i accessos a boscos pel temporal

També s'estén les mesures a les activitats esportives i educatives a l'aire lliure

L'arbre caigut al barri de Covadonga
L'arbre caigut al barri de Covadonga | Ton Burgués
NacióSabadell
21 de gener del 2020
Actualitzat a les 14:20h
L’Ajuntament de Sabadell manté activat, per aquest dimarts, el Pla de Protecció Civil Municipal en fase d’alerta pels avisos per l'acumulació de pluges i ventades intenses. D'aquesta manera, això suposa la senyalització i tancament d'accessos a boscos i parcs amb risc de caigudes de branques com ara, la zona arbrada del Parc Taulí, el bosc de la Concòrdia i el de Ca n’Oriac, la plaça Taulí, el Parc de la Romeua i el Parc Catalunya.

Per la caiguda de diversos elements i davant el risc de caigudes d'arbres, s'han tancat els accessos al cementiri. La porta principal ha quedat oberta fins a les 12.30 hores pels enterraments programats.

En relació al rodal, la Policia Municipal continua fent seguiment de la situació meteorològica per avaluar el cabdal del riu Ripoll. Per això, s'ha tancat un pas, el de Can Bages. La resta se segueixen controlant.En cas de detectar un augment del nivell es procedirà de la mateixa manera. De totes maneres, des del consistori es desaconsella travessar torrents i zones inundables.

També segueixen cancel·lades totes les activitats esportives i dels centres educatius a l'aire lliure per motius de seguretat. De fet, des de l'Ajuntament s'ha apuntat que aquestes mesures seguiran vigents fins que no acabi l'alerta per la llevantada que està creuant el país. 
 

Una part d'una façana caiguda al carrer del Sol Foto: Álvaro Carlos


Sense classes al Joanot Alisanda 

L'Escola Joanot Alisanda ha suspès les classes per aquest dimarts, ja que aquest dilluns va volar part de la coberta del gimnàs. No és la primera vegada que aquest element de l'edifici pateix desperfectes, en el darrer episodi de ventades, el passat mes de desembre, ja es va desprendre una part. 

Des de l'administració local s'ha explicat que la Generalitat s'ha compromès a iniciar la contractació d'una empresa que assumeixi la substitució de la coberta i que les tasques es duguin aquest any.