Grup Torres Pradas i Joaquim Badia, reconeguts amb el Floc de Llana 2019

També s'ha premiat la FAVS i les "Misioneras de Jesús, María y José"

Els premiats dels premis Floc de la Llana 2019
Els premiats dels premis Floc de la Llana 2019 | Juanma Peláez
NacióSabadell
21 de gener del 2020
El Gremi de Fabricants de Sabadell ha celebrat, aquest dilluns al vespre, el dia de Sant Sebastià, el patró de l'entitat, i ho ha fet repartint els premis Flocs de Llana, que reconeixen la tasca d'empreses i persones per la seva trajectòria en el sector tèxtil i en els àmbits econòmic, social i cultural de la ciutat.

Els guardonats d'enguany han estat el Grup Torres Pradas per la seva "trajectòria creixent" des del 1975 i pel seu compromís amb la indústria, amb la creació de llocs de treball i la preservació del medi ambient. També s'ha guardonat Joaquim Badia per la responsabilitat "amb el desenvolupament social, cultural i econòmic" de la localitat vallesana i per "la seva manera de fer i de ser, sempre constructiva, col·laboradora i amable".
 

El president de la FAVS, Manuel Navas Foto: Juanma Peláez

El lliurament al Grup Torres Prada Foto: Juanma Peláez


D'altra banda, la cita també ha premiat la Federació d'Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS), que al llarg de 2019 ha celebrat mig segle de vida, per la feina "per la comunitat i per la cohesió de l'entramat veïnal del municipi". 
 

El premi per a Joaquim Badia Foto: Juanma Peláez

El guardó per l'entitat religiosa Foto: Juanma Peláez


També hi ha hagut premi a la congregació de caràcter benèfic a les Misioneras de Jesús, María y José, per la "tasca social de suport a les famílies en l'educació" dels seus fills en la llar d'infants Mare de Déu del Pilar.