Un incendi en un habitatge al Poblenou descobreix un cultiu de marihuana amb gairebé 200 plantes

Hi ha tres persones denunciades, les que hi havia a l'interior i van necessitar assistència mèdica

El cultiu descobert pels agents
El cultiu descobert pels agents | Policia Municipal Sabadell
NacióSabadell
17 de gener del 2020
Actualitzat a les 10:58h
Un incendi en un habitatge del carrer Fontcalda, al barri del Poblenou, va servir per descobrir un cultiu de marihuana amb 192 plantes i tota mena d'estris per a la plantació. La Policia Municipal de Sabadell va rebre l'avís a les 14.20 hores d'aquest dijous, en què se'ls detallava la declaració d'un foc a la planta superior de l'immoble "per causes desconegudes". 

Fruit de les flames, les tres persones que hi havia dins del pis van requerir assistència per intoxicació de fum. Un cop es va sufocar l'incendi, per part dels Bombers, diversos agents van inspeccionar el domicili i és quan van fer la troballa. 

La Policia va decomissar les 192 plantes de marihuana, així com el material que hi havia per al seu cultiu. Les tres persones ateses van ser denunciades per un presumpte delicte contra la salut pública per cultivar drogues tòxiques, estupefaents o substàncies psicotròpiques. 

Fins al lloc, a més de l'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), també es van desplaçar tres dotacions dels Bombers i del cos policial sabadellenc.