La T-16, totalment gratuïta

El cost d'emissió, d'uns 35 euros, ja no l'ha d'assumir l'usuari

Els nous autobosus híbrids de Sabadell.
Els nous autobosus híbrids de Sabadell. | Juanma Peláez
NacióSabadell
16 de gener del 2020
Actualitzat a les 12:48h
Fins al 31 de desembre de 2019, la tramitació de la targeta T-16, reservada per a infants i joves viatjar gratuïtament en transport públic fins als 16 anys, era de pagament. Però des d'aquest mes de gener ja és totalment gratuït. L'usuari havia d'assumir únicament de l'emissió, de 35 euros. 

També ho serà la seva renovació automàtica. El títol està impulsat per l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i dona accés, de forma gratuïta, a un nombre de viatges il·limitat als autobusos de Sabadell, així com als de la xarxa de transport públic i la de trens del sistema integrat de l’ATM, dins la zona tarifària on resideixi l'infant.

La targeta T-16 és un títol personalitzat amb el nom i el DNI, NIE, passaport i llibre de família, que s'ha de validar a cada viatge, i només la pot fer servir l'usuari que en sigui el titular. Ho poden ser titulars tots els nen que fins al 31 de desembre de l'any que fan els 16 anys.

Es pot sol·licitar en línia al web de la T-16, presencialment a l’Oficina de Mobilitat de Sabadell, a l’estació d’autobusos de la ciutat i qualsevol estanc.