​Detenen dos veïns de Sabadell per intentar robar en un comerç de Barberà

Hi ha una tercera persona detinguda, veïna de Canovelles, per participar-hi

L'estat en què va quedar la reixa forçada
L'estat en què va quedar la reixa forçada | Mossos d'Esquadra
NacióSabadell
15 de gener del 2020
Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dissabte dos veïns de Sabadell, de 33 i 26 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en un establiment comercial, en grau de temptativa. També va haver-hi una tercera persona detinguda, una jove de 18 anys, veïna de Canovelles.
 
Tot plegat, va ser possible per una trucada d’un testimoni que va alertar que dues persones estaven forçant la reixa d’una botiga, situada al carrer Sant Oleguer de Barberà. Una patrulla de la policia catalana va localitzar a dues persones que coincidien amb les descripcions facilitades. Els van identificar i els van trobar una llanterna, una pota de cabra i un tornavís, que estava amagat en un vehicle estacionat.
 
Una altra dotació policial va trobar, a pocs metres, un local amb la reixa forçada amb “clara intenció” d’accedir a l’interior per robar. Els policies van detenir els tres sospitosos. Aquest dilluns van passar a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Cerdanyola, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.