Ingressen a presó un pare i un fill per vendre droga a menors d'edat a Rubí

Venien haixix a estudiants d'un institut del municipi

NacióSabadell
15 de gener del 2020
Actualitzat a les 9:06h
Dos veïns de Rubí, pare i fill, de 71 i 22 anys, respectivament, veïns de la localitat, han ingressat a presó com a presumptes autors d’un delicte continuat contra la salut pública en la vessant de tràfic de drogues. Els Mossos d'Esquadra els van detenir per vendre haixix a menors d’edat, alumnes d’un institut del municipi.
 
A finals de l’any passat, el grup Fura -agents que patrullen d'incògnit per detectar delictes que s'estiguin cometent als carrers- van tenir coneixement que hi havia dos homes que es dedicaven a la venda d’haixix a Rubí i van iniciar una investigació. Van comprovar que els dos sospitosos utilitzaven un vehicle per desplaçar-se per la població.

En paral·lel, efectius policials van fer tasques de mediació amb diversos actors socials de Rubí, així com un contacte amb l’institut afectat i van trobar haixix entre els estudiants. A més, les descripcions facilitades sobre els compradors encaixaven amb els dos homes investigats. Així, el passat dijous, els Mossos van detenir els dos sospitosos quan sortien del seu domicili i es disposaven a entrar al vehicle.

La parella portava 12 grams d’haixix, 80 euros en bitllets petits i una navalla. Els detinguts van passar a disposició judicial dos dies després i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.