Actuació d'urgència a la plaça del Taulí amb la tala de diversos pins que amenaçaven caure

Així s'ha decidit després de la inspecció arran de les ventades de desembre

La plaça del Taulí de Sabadell
La plaça del Taulí de Sabadell | Ajuntament de Sabadell
NacióSabadell
13 de gener del 2020
Actualitzat a les 16:12h
L'Ajuntament de Sabadell ha decidit la tala urgent de tres pins a la plaça del Taulí pel risc que hi havia de caiguda "en un moment o altre". L'actuació és fruit de les inspeccions de seguretat fetes a l’arbrat municipal després de les ventades dels passats dies 13 i 21 de desembre

Aquests treballs se sumen els que ja s'han dut a terme a causa d'aquells episodis meteorològics a la ciutat, com el que es va dur a terme als voltants del Centre Cívic de Sant Oleguer, al parc del Nord i al carrer del Puig de la Creu. En tots els casos, les intervencions van estar motivades "per motius de seguretat".

En aquest sentit, des del consistori, s'ha remarcat que "els treballs d’inspecció s’han prioritzat en funció del seu potencial risc" i s’han revisat "de forma preferent" els que hi havia situats a les zones properes a centres escolars i en espais d’alta afluència, a més dels exemplars que tenen més capacitat de causar danys en cas de caiguda.

Precisament, veïns de Sant Oleguer van denunciar una tala "indiscriminada" a la seva zona, així com "massiva" i que no era del tot "injustificable". L'administració local va defensar l'actuació emparada en el "perill" existent de caiguda.