via pública

El govern municipal fixa les obres de millora dels carrers i àrees infantils de l'anterior mandat abans de l'estiu

Suposa una inversió de més de quatre milions d'euros del pressupost de 2020

per Albert Hernàndez , Sabadell, 13 de gener de 2020 a les 12:48 |
Parc infantil al carrer Cervantes de Sabadell | NS
Les obres per la renovació de ferms als carrers de Sabadell i de diverses àrees infantils de la ciutat, així com la reforma de la plaça Vall d'Aran i els seus voltants i la construcció i millora de clavegueram als carrer Madrazo i Ripoll serà abans de l'estiu. En total, més de quatre milions d'euros i que corresponen a actuacions fixades de l'anterior mandat, però que no es van arribar a executar, però sí licitar i ara s'han de fer, amb el pressupost de 2020. 

El primer tinent d'alcaldessa, Pol Gibert, ha recordat que a mitjans de novembre es va aprovar, en un ple extraordinari, aquesta modificació dels comptes municipals. Així, ha previst que els treballs comencin entre "el primer o segon trimestre". S'actuarà en 67 àrees de joc, destinant 383.328 euros, amb un termini de tres mesos. A més d'una desena de places a les quals s'hi invertiran més d'un milió d'euros i 90.000 per a 71 àrees de jocs.


També amb tres mesos d'obres i gairebé 2,2 milions d'euros, per renovar carrers de la ciutat i 614.605,06 euros per fer intervencions a la plaça Vall d'Aran i els seus votants. Per últim, més de 150.000 euros per substituir dos trams de la xarxa de clavegueram dels carrers Madrazo i Ripoll. 

 

Participació