El govern municipal fixa les obres de millora dels carrers i àrees infantils de l'anterior mandat abans de l'estiu

Suposa una inversió de més de quatre milions d'euros del pressupost de 2020

Parc infantil al carrer Cervantes de Sabadell
Parc infantil al carrer Cervantes de Sabadell | NS
13 de gener del 2020
Actualitzat a la 13:28h
Les obres per la renovació de ferms als carrers de Sabadell i de diverses àrees infantils de la ciutat, així com la reforma de la plaça Vall d'Aran i els seus voltants i la construcció i millora de clavegueram als carrer Madrazo i Ripoll serà abans de l'estiu. En total, més de quatre milions d'euros i que corresponen a actuacions fixades de l'anterior mandat, però que no es van arribar a executar, però sí licitar i ara s'han de fer, amb el pressupost de 2020. 

El primer tinent d'alcaldessa, Pol Gibert, ha recordat que a mitjans de novembre es va aprovar, en un ple extraordinari, aquesta modificació dels comptes municipals. Així, ha previst que els treballs comencin entre "el primer o segon trimestre". S'actuarà en 67 àrees de joc, destinant 383.328 euros, amb un termini de tres mesos. A més d'una desena de places a les quals s'hi invertiran més d'un milió d'euros i 90.000 per a 71 àrees de jocs.

També amb tres mesos d'obres i gairebé 2,2 milions d'euros, per renovar carrers de la ciutat i 614.605,06 euros per fer intervencions a la plaça Vall d'Aran i els seus votants. Per últim, més de 150.000 euros per substituir dos trams de la xarxa de clavegueram dels carrers Madrazo i Ripoll.