Lucía Alemany, Benito Zambrano i Jon Garaño, convidats de la 12a Mostra de Cinema BRAM!

S'avança i se celebra a principis de febrer

NacióSabadell
26 de gener del 2020
La 12a Mostra de Cinema BRAM!, que se celebrarà entre el 6 i 16 de febrer a Castellar, comptarà amb l’assistència de sis realitzadors. Entre aquests, destaca la presència de Lucía Alemany, Benito Zambrano i Jon Garaño. La cita arriba un mes abans del que es venien celebrant. 

Precisament, la directora Alemany serà l'encarregada d'inaugurar el certamen el dia 6, a partir de les 20.30 hores amb la seva opera prima La innocència, guardonada amb un premi Gaudí a la millor actriu secundària per a Laia Marull. Zambrano, conegut per títols com Solas, presentarà Intemperie el dia 9, guanyadora de dos Premis Goya, i Garaño, codirector de La trinchera infinita, que també va endur-se dues estatuetes de l'acadèmia del cinema espanyol. 

En total es faran 16 projeccions de films de calat social, aquesta edició anirà acompanyada de dues exposicions relacionades amb el setè art. D’una banda, Pessebres de pel·lícula i Viatge a l’interior d’una pel·lícula. En l’apartat de preestrenes, hi haurà la cinta francesa Especiales, dels directors d’Intocable i Samba. A més, també hi haurà la projecció de documentals, un dels quals serà el de la Colla de Sabadell: Estem voltats de pocavergonyes.

Com ja és tradició, el BRAM! inclourà novament el Premi Especial del Públic, a partir les votacions dels espectadors. La cinta guanyadora rebrà un sac de mongetes del ganxet, que l’organització farà arribar al director i a la productora de la pel·lícula que resulti premiada. A més, també se sortejaran 10 sacs de mongetes entre tots els participants.