Cerdanyola celebra els Tres Tombs més matiners del Vallès de 2020

El municipi celebra des d'aquest divendres aquesta festivitat pagesa

Una passada d'arxiu de la localitat
Una passada d'arxiu de la localitat | Albert Segura
NacióSabadell
11 de gener del 2020
Tot just amb el rastre del pas dels Reis d'Orient, Cerdanyola torna a fer una crida a la ciutadania a sortir al carrer amb una altra cita de tradició: els Tres Tombs. Són els més matiners del Vallès i que s'organitzaran aquest diumenge. Encara que des de divendres ja s'estan celebrant actes.  

Precisament, els encarregats de llevar els cerdanyolencs seran els trabucaires i posteriorment es farà la concentració de la comitiva a casa del Banderer, el Bar Minguet. Des d'aquest punt sortirà cap a l’església per celebrar la missa solemne cantada per la Coral Collserola. A la sortida actuarà l’Esbart Dansaire Sant Marçal i hi haurà activitats d'animació diverses.
 

El recorregut de la passada Foto: Organització


La concentració de cavalleries, carros i carruatges es farà, com és habitual, al carrer dels Artesans (Parc Tecnològic). L’inici de la passada serà a les 12 hores, sortirà del carrer dels Artesans passant per entre d'altres punts, el carrer Santa, avinguda de la Primavera i avinguda de Sant Iscle, entre d'altres. La benedicció dels animals es farà, una hora i mitja més tard, en passar per la plaça de l’Abat Oliba.