nadal 2019

​Creu Roja reparteix més de 5.000 joguines entre 1.745 infants aquest Nadal

Per primera vegada ho ha fet entre les localitats veïns de Sabadell, Sant Quirze, Badia i Barberà

per NacióSabadell, 10 de gener de 2020 a les 08:00 |
La botiga on s'han recollit les joguines | Creu Roja Sabadell
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La campanya de joguines de Creu Roja, desenvolupada al llarg del Nadal recent tancat, ha repartit un total de 5.235 joguines entre 1.745 infants de les localitats de Sabadell, Badia, Barberà i Sant Quirze. Un 10% més que fa un any -es van donar 1.583- i gràcies que ha estat la primera vegada que s’ha arribat a les cinc poblacions de referència de la institució.
 

La iniciativa d’enguany ha estat marcada pel canvi de model de lliurament de les joguines, amb la implantació d’una botiga que ha suposat una atenció més digna i reduir les cues, així com que la canalla no tingués el mateix objecte.
 

Creu Roja ha celebrat aquestes bones dades i ha posat èmfasi en què les joguines han estat noves, no bèl·liques i no sexistes. Enguany s’ha comptat amb 101 voluntaris,  37 empreses i entitats que han ajudat en el projecte, a més una setantena de persones han donat joguines directament a la seu de l’organització.   

 

Participació