El radiofonista Manolo Garrido, nominat els VI Premis El Llobregat

Un reconeixement per la seva carrera i que valora la "transparència en la informació"

Manolo Garrido va ser pregonar de la passada Festa Major de la Creu Alta
Manolo Garrido va ser pregonar de la passada Festa Major de la Creu Alta | Juanma Peláez
NacióSabadell
09 de gener del 2020
El periodista i radiofonista Manolo Garrido, que va treballar a Ràdio Sabadell, ha estat nominat als Premis El Llobregat, en la categoria Premi Aigües cristal·lines, que reconeix "la transparència en la informació". Garrido ha estat escollit també per la seva trajectòria, molt lligada a l'emissora municipal sabadellenca, així com Ràdio l'Hospitalet i Ràdio Metropol de Cornellà. 

Comparteix opcions amb la filóloga Anna Caballé, guanyadora del Premi Nacional d'Història, que entrega el Ministeri de Cultura i Esport, per la seva obra Concepción Arenal, la caminante y su sombra. També la Fundació Utopia per haver elaborat un calendari d'activitats, al llarg de 2019, per recordar Joan Garcia-Nieto en el 25 aniversari de la seva mort. Garcia-Nieto va ser un activista que va deixar empremta a la comarca del Baix Llobregat. 

El guanyador sortirà d'una votació popular, després de la selecció feta pels responsables de la revista El Llobregat, impulsora d'aquests guardons. La gala, que arriba a la sisena edició i premia les personalitats i projectes més destacats d'aquesta comarca i l'Hospitalet, se celebrarà el 2 d'abril a l'Auditori de Cornellà de Llobregat.