VÍDEO La cavalcada dels Reis d'Orient d'enguany

En un minut hi ha resumit l'arribada dels tres a la ciutat

La cavalcada dels Reis d'Orient pels carrers de Sabadell
La cavalcada dels Reis d'Orient pels carrers de Sabadell | Juanma Peláez / Ajuntament de Sabadell
NacióSabadell
08 de gener del 2020
Actualitzat a les 21:09h
La cavalcada dels Reis d’Orient, celebrada el passat diumenge, va fer les delícies dels més menuts, i els que no ho són tant. L'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar va ser tot un esdeveniment a la ciutat. I no ho van fer sols sinó acompanyats d'una llarga comitiva que va recórrer Sabadell de nord a sud.

L'Ajuntament de Sabadell ha agafat els millors moments d'aquesta tarda vespre i els ho concentrat en un minut de vídeo. Entre d'altres, hi ha el lliurament de la clau de la ciutat, el seguici, amb les diferents comparses, com ara les fades i follets de la son i els carboners, per diversos punts de la capital vallesana.

Cavalcada de Sabadell 2020 from Ajuntament de Sabadell on Vimeo.

5 tones de caramels

En total, durant el transcurs de la rua, es van llançar unes cinc tones de caramels, aptes per a celíacs. Un any més, l'Ajuntament es va adherir a la campanya promoguda per l’Associació Celíacs de Catalunya, amb el lema "Cap nen celíac sense caramels". Per això, en aquesta edició, hi va haver una carrossa més des d’on es van llançar caramels. 

El recorregut de nord a sud

Eels Reis d'Orient van iniciar la cavalcada a l'avinguda de Matadepera i van arribar a la plaça de la Creu Alta, després de passar, per entre d'altres llocs, el carrer de Francesc Layret i la carretera de Prats de Lluçanès. També per Via de Massagué, passeig de Manresa, passeig de la Plaça Major, plaça del