TVE cancel·la el programa del capellà sabadellenc Carlos Fuentes

Presentava "Ara i aquí" tots els divendres a La 1 de 23.45 a 1.15 hores

El presentador Carlos Fuentes
El presentador Carlos Fuentes | TVE
NacióSabadell
08 de gener del 2020
Actualitzat a les 14:03h
TVE ha cancel·lat el programa del cura amb arrels a Sabadell, Carlos Fuentes. Es tracta de l'espai Ara i aquí, que s'emetia tots els divendres de 23.45 a 1.15 hores. Així ho ha compartit en un missatge al seu compte particular de Facebook, en què ha concretat que li ho van notificar "a dos dies de la reincorporació", és a dir, "el 31 de desembre". 

Fuentes ha recordat que "al llarg dels 90 programes s'ha aconseguit una una mitjana d'audiència del 6%, sent el programa més vist de TVE Catalunya en català". Uns resultats, com ha destacat, "lluitant" contra d'altres "programes titànics i horaris difícils". 

Tot i així, el capellà de la Creu Alta, en el mateix escrit, ha avançat que el popular Catalunya Opina segurament tornarà en antena. Tot plegat, és fruit d'una trucada que va rebre de l'empresari Nicola Pedrazzoli per "recuperar-lo" i que hi ha hagut reunions al respecte. Fuentes ha assenyalat que aviat donarà més detalls. 




Ara i aquí es va estrenar el mes de setembre de 2017 i en la presentació del programa, a les instal·lacions televisives, a Sant Cugat, advertia que se li donaria “veu a tothom sobre diversos aspectes”