nou govern a espanya

Aquestes són les propostes de Cecot per estimular l'economia

Amb la formació del nou govern, la patronal farà arribar als partits polítics amb representació al Congrés un decàleg de reivindicacions, entre les quals la solució del problema de finançament català

per NacióSabadell, 8 de gener de 2020 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La patronal Cecot ha emès un comunicat en què celebra la constitució d'un nou govern a l'estat espanyol, ja que considera que el període de transitorietat política en què ha estat immers l'estat era negatiu per a l'estabilitat política i no afavoria el bon desenvolupament de les empreses del país.

Així, Cecot desitja que "la constitució d’un nou govern serveixi per implantar mesures i reformes que afavoreixin l’economia i les empreses", i per això emplaça els partits polítics amb representació al Congrés dels Diputats a treballar per aconseguir uns pressupostos "que posin solució al problema del finançament català, el dèficit en infraestructures o que ajudin els autònoms i a les empreses a créixer", diuen.


La patronal ha expressat en diverses ocasions la necessitat de diàleg i debat entre els polítics i els representants dels agents econòmics per posar en marxa reformes i noves polítiques que contemplin el bo i millor de totes i cadascuna de les visions de la societat per fer avançar el país de manera consensuada.

Propostes per millorar la competitivitat de les pimes i estimular l’economia


La Patronal Cecot farà arribar en els propers dies a tots els representants polítics del Congrés dels Diputats un decàleg amb propostes i reivindicacions per tal de millorar la competitivitat i estimular l’economia.

Es tracat d'un conjunt de propostes que la patronal porta reclamant des de la convocatòria de les eleccions del mes d’abril passat, i entre les quals hi ha la millora del finançament de Catalunya, propostes per millorar la fiscalitat d'empreses i persones autònomes, la necessitat de fomentar la internacionalització de les empreses o l'ordenació del mercat laboral per fer-lo més eficient.

Cecot també fa èmfasi en la necessitat de treballar per millorar les prestacions socials a la seguretat social i de les cotitzacions que fan les empreses o d’accelerar la transició energètica orientada en millorar la competitivitat de la indústria, seguint els models del centre i nord d’Europa.

 

Participació