VÍDEO 14 contenidors cremats, quatre arbres i dos vehicles afectats en el tram final del Nadal a Sabadell

En poc menys de tres hores es van cremar 10 unitats

NacióSabadell
07 de gener del 2020
Actualitzat a la 13:51h

El darrer tram de les festes del Nadal va acabar amb un total de 14 contenidors cremats, quatre arbres, un vehicle i un ciclomotor i els vidres i la façana d'una nau a Sabadell. La majoria de les unitats cremades -10-, concentrades en poc menys de tres hores, la matinada d'aquest dissabte.  

Quan passaven 35 minuts de la mitjanit de dissabte va arribar el primer, al carrer Selva amb Garrigues, on va calcinar una unitat. A l'una de la matinada, a l'avinguda Concòrdia, amb el carrer Mare de les Aigües, un altre. A les 2.00 hores, al carrer Gironès, amb el de Balaguer, quatre contenidors cremats i les flames van afectar una moto, un fanal i part de la tanca de l'Escola Miquel Carreras. 

20 minuts després, una altra unitat cremada al carrer Osona, 8. A les 3.30 hores, al carrer Reina Elionor, 39, es van cremar tres i el foc va arribar a la façana d'una nau propera i va trencar els vidres.  Entre aquests cinc capítols també s'han registrat la crema de sacs de runa i tres arbres.

El dia de Reis, quatre més

A les 3.07 hores del dia de Reis, al Passeig Comerç amb la carretera de Barcelona, es va originar un incendi a un contenidor que va acabar afectant dos més. Les flames van arribar a un turisme estacionat a prop i un arbre. I l'últim capítol, a les 10.04 hores, al carrer Ribot i Serra, 152 un contenidor més.