Aquest és el recorregut de la cavalcada dels Reis d'Orient a Sentmenat

Arrencarà a les 18 hores des del Castell de Sentmenat

Redacció
04 de gener del 2020

El 5 de gener els carrers de Sentmenat es tornaran a omplir amb la màgia de la Cavalcada de Reis. Les carrosses dels tres Reis i la seva comitiva vindran carregades de bons desitjos per a tothom. Els Reis de l'Orient començaran el seu recorregut a les 18 hores des del Castell de Sentmenat i des d'allà es dirigiran cap a la plaça de l'Ajuntament.

També s'aturaran al pessebre de la plaça Lluís Companys i després a l'església per fer l'adoració al nen Jesús i des d'allà aniran fins a l'Ajuntament.

El recorregut començarà al passeig del Castell i passarà pels carrers: Climent Humet, Sant Antoni, Plaça Lluis Company, Processó, Caldes, Sant Menna, Església, Anselm Clavé i finalitzarà a la plaça de la Vila. Aquí, els infants que ho vulguin podran lliurar-los en mà la seva carta a la plaça de l'Ajuntament.

Com a novetat, la Cavalcada de Reis arriba, aquest any, renovada i inclusiva. Per primera vegada, i sumant-se a la campanya de l'organització Mamas G Club, l'Ajuntament impulsa una cua inclusiva perquè els infants amb diversitat funcional puguin fer entrega de la carta als Reis d'Orient i gaudir de la nit més màgica de l'any amb tota normalitat.