Els Reis d'Orient arribaran en tren a Barberà

Arrencarà a les 18 hores al Parc Central del Vallès

Redacció
04 de gener del 2020
Actualitzat el 05 de gener a les 20:40h

Els Reis Mags d'Orient recorreran els carrers de Barberà del Vallès a partir de els 18 hores. Sortiran des del barri del Parc Central del Vallès i, després d’un recorregut pels carrers de la ciutat, finalitzarà a la plaça de la Vila. La principal novetat d'enguany és que els tres Reis arribaran a la ciutat amb un tren de rodalies. Ho faran a les 17 hores i en baixar, saludaran i recolliran les cartes de la canalla que els esperi a l'estació.

A les 18 hores, es reprendrà l'activitat habitual, amb l'inici de la rua de carrosses de les entitats barberenques. El recorregut previst, amb novetats, sortirà des del carrer Doctor Fleming / plaça de la Pau i continuarà per carrer Nàpols, via Sant Oleguer, carrer Juan de la Cierva, carrer del Bosc, carrer de Maria Reverter, carrer de Nemesi Valls, ronda de la Indústria, ronda de l’Est, avinguda de la Verge de Montserrat, avinguda Marquesos de Barberà, passeig Doctor Moragas i plaça de la Vila, on s'arribarà, segons la previsió, a les 20.30 hores.

Ja a l'edifici de l'Ajuntament, l'alcalde, Xavier Garcés Trillo, lliurarà les claus de la ciutat a ses Majestats. Seguidament, es durà a terme un dels moments més especials de la tarda, amb l'encesa de bengales i el llançament de caramels des del balcó de l'Ajuntament.