Els Reis Mags recorreran els carrers de Sant Quirze i repartiran caramels als infants

A la plaça d’Anselm Clavé s’aturaran per adorar el pessebre vivent de la Parròquia

Els Reis Mags, a Sant Quirze.
Els Reis Mags, a Sant Quirze. | Cedida
Redacció
03 de gener del 2020
Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar ja han partit de terres llunyanes per arribar a Sant Quirze del Vallès la tarda del 5 de gener. Arribaran a les 18 hores a l’estació dels FGC i es desplaçaran caminant fins a l’avinguda Països Catalans per pujar a les carrosses i protagonitzar la Cavalcada. El seu seguici els estarà esperant a l’avinguda de Països Catalans per començar el recorregut i repartir caramels i il·lusió pels principals carrers del poble.

La Cavalcada farà el següent recorregut:

Passaran per la rambla de Lluís Companys, l’av Camí del Mas, c. Sabadell, c. Vallcorba, rtda Estació i av. Pau Casals. A la plaça d’Anselm Clavé s’aturaran per adorar el pessebre vivent de la Parròquia i, una vegada situats a l’escenari, rebran de mans de l’alcaldessa la clau que obre tots els domicilis i recolliran les darreres cartes de desitjos dels nens i les nenes.

A Les Fonts, la Cavalcada sortirà a les 18 hores des del carrer Santa Teresa i recorrerà diversos carrers del barri: c. de Mossèn Josep Pons, pg. de Lola Anglada, c. de Sant Agustí, c. de Roma.

Just després enfilaran cap a la plaça de Manel Mañas, c. del Turonet, c. del Bisbe Sanahuja, camí de Can Falguera, c. de la Verge de Fàtima, c. de Sant Quirze, c. de l’Església, pg. dels Horts, c. de Sant Quirze, c. de la Mare de Déu del Roser, avda. de Perramon, pg. del Ferrocarril, c. de Santa Rosa i c. de Josep Mitats. Just després, a la pista poliesportiva, els Reis recolliran les cartes dels nens i nenes mentre gaudeixen d'una xocolatada popular.