L'emprenedoria, la innovació i l'economia social es troben al Social Weekend Vallès

Es tracta d'un nou espai per desenvolupar idees i propostes en aquestes direccions | Els participants gaudiran de l’assessorament d'experts en economia social, finançament alternatiu, plans d'empresa o TIC

Nació Sabadell
15 de setembre del 2015
Actualitzat a les 14:50h
El Consell Comarcal del Vallès Occidental organitza aquest cap de setmana la primera edició del Social Weekend Vallès. Es tracta de tres jornades de treball que reuniran persones, entitats i professionals que vulguin desenvolupar idees i iniciatives amb orientació social. La cita serà a la ciutat de Terrassa i forma part de la Xarxa d’Innovació Social del Vallès. 

En el decurs d’aquests tres dies d’intens treball, les persones participants podran conèixer eines per engegar una start-up social, practicar tècniques col·laboratives i autogestionades de treball en equip, rebre el suport de mentors i professionals en el desenvolupament d’idees i projectes i aprendre a aprendre i créixer conjuntament.

Amb el suport i la tutela d’experts, els participants treballaran en el desenvolupament de projectes que tinguin un impacte en l’ocupació, que impulsin l’economia social, que permetin un estalvi en les famílies i, finalment, que siguin llavors de noves micro-empreses. 

Ponents i mentors

El Social Weekend Vallès comptarà amb la participació de dues persones que exposaran la seva experiència personal en el marc de les innovacions socials i l’emprenedoria. La ponència de benvinguda que tindrà lloc aquest divendres per la tarda serà a càrrec de Susana Balet Robinson, emprenedora, consultora a Soup Consulting, experta en microfinances i en mesura d'impacte social. Marc Garcia Sánchez, fotògraf, creatiu i director de Rebobiart, plataforma d’art urbà i premi emprenedoria social del Biz Barcelona, també oferirà una altra xerrada.

Així mateix, cal destacar que també es comptarà amb la col·laboració de l’espai La Trobada “l’espai del temps”, exposant la seva experiència innovadora i servint els àpats de la trobada. 

Al llarg de tot l’esdeveniment els participants gaudiran de l’assessorament de professionals experts en àmbits com l’economia social, el finançament alternatiu, les Tic, plans d’empresa...que de forma totalment voluntària i altruista els ajudaran a construir els projectes.