SORTEIG Espectacle infantil a LaSala

NacióSabadell sorteja, entre els seus lectors, un paquet familiar per anar a veure l'espectacle el 22 de febrer

Un fragment de l'obra infantil
Un fragment de l'obra infantil | LaSala
NacióSabadell
27 de desembre del 2019
Actualitzat el 29 de desembre a les 10:51h
La Brigitte ja té tots els anys que ha de tenir i s’acomiada de la manera que la fa més feliç: ballant. Un passeig pels records d’aquesta nostàlgica ballarina, un titella gegant que està assegut en una cadira de rodes però que sentirà el plaer de la dansa fins a l’últim sospir.

La dernière danse de Brigitte és un treball de mim, dansa, titelles i teatre visual amb el qual la companyia Zero en Conducta ja ha guanyat quatre importants premis internacionals, entre els que hi ha els de millor espectacle i interpretació. LaSala Miguel Hernández acull aquesta obra, recomanada per a nens a partir de 8 anys. T'hi conviden anar-hi. 

NacióSabadell sorteja, entre els seus lectors, un paquet familiar (4 entrades) per anar a veure La dernière danse de Brigitte, el 22 de febrer a les 20:00, a LaSala Miguel Hernández (Ronda de la Roureda, 24). Les inscripcions pel sorteig romandran obertes fins el divendres, 3 de gener a les 12:00 hores, i t'hi pots apuntar aquí:



Bases del sorteig:

- El termini per participar es tancarà el divendres, 3 de gener, a les 12:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióSabadell contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.