Atropellen dues persones els dies de Nadal i Sant Esteve a Sabadell

En un dels casos el conductor anava begut

NacióSabadell
27 de desembre del 2019
Actualitzat a les 12:07h
Els dies de Nadal i Sant Esteve es van registrar dos atropellaments a la ciutat, en un dels casos la persona que anava al volant va donar positiu en la prova d'alcoholèmia. Les persones ferides, però, van patir ferides de caràcter lleu.

El primer accident va tenir lloc aquest dimecres a la plaça Espanya, la Policia Municipal de Sabadell va rebre l'avís a les 12.39 hores que un vianant, de 52 anys, havia estat atropellat. Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) se'l va endur a un CAP amb pronòstic lleu. A més, d'aquesta dotació sanitària també va intervenir una patrulla del cos policial.

Al dia següent, a les 18.11 hores i al carrer Sol i Padrís es va produir el segon sinistre. La persona ferida va patir ferides lleus i no va ser necessari traslladar-la a un centre mèdic.

En el test d’ alcoholèmia el conductor, de 53 anys, va donar un resultat de 0,37 mg/l -la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l-. Els agents el van denunciar per conduir amb una taxa superior a la permesa i ser li va immobilitzar el vehicle. Fins al lloc es van desplaçar una unitat del SEM i de la Policia Municipal.