La fortuna de l'«Euromillones» sí somriu al Vallès amb un premi d'un milió d'euros

La butlleta, validada en l'administració de Terrassa que va vendre un tercer premi de la Loteria de Nadal

Una administració de loteria en una imatge d'arxiu
Una administració de loteria en una imatge d'arxiu | ND
LaTorre
27 de desembre del 2019
Actualitzat a les 8:47h
Tot i que la Loteria de Nadal va passar de llarg del Vallès, amb poc més de 100.000 caiguts entre Terrassa i Sant Cugat, el sorteig d'Euromillones sí ha somrigut la comarca. Bé, a un veí de la ciutat egarenca, que va validar la butlleta guanyadora premiada amb un milió d'euros.  

Concretament, va ser el premi d'El Millón que tal com indica el seu nom, té una recompensa d'aquesta quantitat. La combinació guanyadora va ser "BHR 18.524", i va ser validada per un únic comprador a l'administració de loteria nº 24, situada a la Rambla Francesc Macià, 106.

Precisament, en aquest mateix establiment es va vendre un dècim, per màquina, del tercer premi de la rifa de Nadal. És a dir, 50.000 euros.  

L'altra ciutat on ha caigut ha estat Blanes, encara que aquí el premi no arriba al milió, sinó que es queda en  958.335,20 euros. La combinació guanyadora de l'Euromillones d'aquest dimarts està formada pels números 3-11-13-14-47 i les dues estrelles han estat per als números 3 i 6. En el sorteig no ha sortit cap encertant de primera categoria.