L'Ambaixador Reial arriba per Sant Esteve acompanyat de set carters reials

S'instal·larà a la Casa Duran fins al 4 de gener

L'Ambaixador Reial arribant al centre de Sabadell
L'Ambaixador Reial arribant al centre de Sabadell | Juanma Peláez
NacióSabadell
25 de desembre del 2019
L'Ambaixador Reial arriba aquest dijous, dia de Sant Esteve, a Sabadell. Ho farà acompanyat de set carters reials i amb una desfilada que tindrà el punt de sortida des de Torre-romeu i s'espera que la comitiva, amb vespes, Seat 600 i l'Avibús, arribi a la plaça Sant Roc, a les 11.30 hores. 

L'emissari dels Reis d'Orient quedarà instal·lat a la Casa Duran. Així, fins al 31 de desembre rebrà a tota la canalla sabadellenca, des de les 17.30 i fins a les 19.30 hores. Tot i que aquest cap de setmana, 28 i 29 de desembre, també hi haurà horari matiner: 12 a 13.30 hores. I, finalment, els dies 1 i 4 de gener, de 12 a 13.30 hores i de 17.30 a 20.30 hores, i els dies 2, 3 i 4 del mateix mes, de 17.30 a 20.30 hores.

L'Ambaixador arriba a la ciutat acompanyat de set carters reials que es repartiran per diferents parts de la localitat, facilitant d'aquesta manera, que tots els nens de Sabadell puguin lliurar els seus desitjos a través de les seves cartes. S'ubicaran al Mercat dels Merinals, al carrer de Sol i Padrís,  l'avinguda de Matadepera, a la plaça de la Creu de Barberà, a la plaça de Cristóbal Ramos, a la plaça de Còrdova i a la plaça del Mestre Planas.

L'any passat uns 18.000 nens van visitar l'Ambaixador Reial i la regidora de Comerç, Consum i Turisme, Sònia Sada, ha assegurat que la història que acompanya aquest personatge seguirà "tenint vinculació amb el tèxtil". El president de Sabadell Comerç Centre, Josep Maria Porta, ha afirmat que la voluntat és que la gent "vingui al centre i es quedi".