Tres accidents de trànsit amb conductors beguts en menys de deu hores a diferents punts de Sabadell

En un dels sinistres la topada entre els dos turismes afecta un tercer estacionat

NacióSabadell
24 de desembre del 2019
Actualitzat el 07 de març del 2024 a les 12:34h

La Policia Municipal de Sabadell va denunciar tres conductors beguts al volant, implicats en accidents de trànsit el passat cap de setmana. De fet, es van concentrar en poc més de deu hores. Des de poc abans de les 18 hores de divendres i fins a les tres de la matinada de dissabte. 

El primer, el cos policial va rebre l'avís a les 17.55 hores, al carrer Budapest, 63, per una topada entre dos turismes. En el test d'alcoholèmia el conductor, un home de 46 anys, va donar positiu amb un resultat de 0,57 mg/l -la taxa màxima permesa és de 0,25-. El van denunciar per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i per un altre presumpte delicte per conduir amb el permís retirat per sentència judicial.

Menys de tres hores després, en van enxampar un altre, un home de 42 anys, que gairebé triplicava la taxa màxima permesa: 0,71 mg/l. Va ser al carrer Viladomat amb la Rambla Iberia, Els agents el van denunciar per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i li van immobilitzar el vehicle.

Per últim, a les 3.52 hores de dissabte, es va produir un accident de trànsit al carrer Calvet Estrella, 104. Un xoc entre dos cotxes que va afectar un tercer estacionat. En la prova d'alcoholèmia va donar positiu: 0,43. També va quedar denunciat.