Barberà comença el curs amb 4.279 alumnes de primària i secundària

Redacció
14 de setembre del 2015
Actualitzat a les 16:47h
Alumnes de Barberà del Vallès en el primer dia d'escola.
Alumnes de Barberà del Vallès en el primer dia d'escola. | Ajuntament de Barberà

Alumnes de Barberà del Vallès en el primer dia d'escola. Foto: Ajuntament de Barberà


Les llars d’infants de la ciutat ofereixen durant aquest curs 2015-2016 un total de 486 places, 315 d’aquestes pertanyen a les llars d’infants municipals i 171 a les dues llars d’infants privades.

A Educació Infantil i Primària, el total de nens i nenes matriculades pel curs 2015- 2016 és de 3.129 alumnes distribuïts en les 7 escoles. El nombre de nens i nenes que han començat a anar a l’escola serà de 350 infants. L’escola Pablo Picasso tindrà un grup addicional amb 25 alumnes per tal d’atendre el total de demandes d’escolarització al municipi dels infants de 3 anys que han de començar a anar a escola. Aquesta mesura ha suposat no haver d’incrementar les ràtios a les aules d’infants en aquesta edat.

A Educació Secundària Obligatòria 1.150 alumnes han començat el curs escolars distribuïts en els dos instituts de la ciutat, dels quals 300 iniciaran 1r d’ESO. Enguany Batxillerat un total de 320 alumnes entre els dos instituts de la ciutat. Un total de 175 nois i noies als cicles formatius de grau mitjà i superior en les diferents especialitats, entre les quals es troben el cicle d’operacions de fabricació de productes farmacèutics, el de laboratori d’anàlisi i de control de qualitat, i el de química ambiental.

Durant aquest curs el Centre de Formació de Persones Adultes tindrà aproximadament uns 400 alumnes. Els joves de Barberà, a més, també tenen l’opció de realitzar estudis de caràcter professional oferts per la Fundació Barberà Promoció.