Comença la instal·lació de la primera de les quatre càmeres de seguretat a Can Deu

És una prova pilot per "garantir la seguretat" i dotar de "major agilitat" a la Policia

L'avís de càmeres de seguretat al barri de Can Deu
L'avís de càmeres de seguretat al barri de Can Deu | Ajuntament de Sabadell
NacióSabadell
23 de desembre del 2019
Actualitzat a les 15:17h
Aquest dilluns ha començat la instal·lació de la primera de les quatre càmeres de seguretat al barri de Can Deu. Així ho ha informat l'Ajuntament de Sabadell a través d'una piulada. La mesura, com ha remarcat, és "garantir la seguretat a la zona i tenir major agilitat a l’hora d’intervenir" per a la Policia Municipal. 

Finalment, seran quatre el nombre de dispositius i no tres com s'havia apuntat inicialment, quan l'alcaldessa, Marta Farrés, ho va anunciar, l'estiu passat, durant la visita a les obres de la nova Central de Comandament de la Policia Municipal, a la Prefectura de Can Marcet.  Està previst que les feines acabin aquest divendres i s'han col·locat dues al carrer del Portal de la Floresta i una a la plaça dels Castanyers i al carrer del Bosc, a la zona on hi ha l’aparcament obert.

Es tracta d'una prova pilot en què es farà un control i se "seguirà" l'activitat d'aquesta part del barri, amb la voluntat de "detectar totes les incidències en temps real, enviar la informació a les unitats, que actuaran d’una manera més àgil". Una elecció d'aquest emplaçment, com va justificar Farrés, condicionat per ser l'àrea amb "més incidències".