Part del tercer premi de la Loteria de Nadal cau a Terrassa

Els dècims s'han venut a l'administració situada a la rambla de Francesc Macià

Administració de loteria on ha tocat el tercer premi, a Terrassa.
Administració de loteria on ha tocat el tercer premi, a Terrassa. | Anna Mira
22 de desembre del 2019
La Loteria de Nadal ha deixat molts milions arreu de Catalunya i també uns quants milers a Terrassa. L'administració número 24 de Terrassa, situada a la rambla de Francesc Macià, ha repartit part del tercer premi, el 00750. El propietari de l'administració, José Manuel Valverde, ha explicat que s'han assabentat que el premi havia tocat a la seva administració pels mitjans de comunicació. Ha explicat que han anat a l'administració per preparar tot el tema de les devolucions, "i ens hem trobat amb la premsa que ens ho ha dit".

Els dècims que s'han venut, però, s'ha fet a través de la màquina i encara no saben quants milers d'euros han repartit entre els veïns del barri de Sant Pere Nord. De fet, el propietari explica que segurament no serà fins dilluns quan puguin tenir totes les dades.

Valverde assegura que està molt content que hagi tocat a la gent del barri, "perquè és un barri de gent treballadora i els costa molt gastar-se 20 euros amb loteria". Un dels afortunats ha anat a comunicar-ho a l'administració i ha explicat que ha estat un dels seus fills que tenia el número.

Altres veïns que passejaven per la zona han quedat sorpresos en veure els cartells que anunciaven la venda del tercer premi i alguns s'han lamentat de no haver-lo comprat però asseguren que no ho van fer "perquè és molt lleig".

En aquesta administració és la primera vegada que es ven un premi de la Loteria de Nadal però sí que han repartit altres premis com el del Dia del Pare.
 

Administració de loteria on ha tocat el tercer premi, a Terrassa. Foto: Anna Mira