Sant Cugat rasca part del cinquè premi de la Loteria de Nadal

"El Fanalet del Monjo", l'establiment afortunat, es troba al carrer Major número 33, a tocar de la plaça d'Octavià.

El Fanalet del Monjo reparteix part del cinquè premi de la Loteria de Nadal
El Fanalet del Monjo reparteix part del cinquè premi de la Loteria de Nadal | Sergi Baixas
22 de desembre del 2019
Actualitzat a la 13:49h
Sant Cugat ha aconseguit esgarrapar un pessic -60.000 euros- del cinquè premi de la Loteria de Nadal. Al bell mig del poble, "El Fanalet del Monjo", ubicat al Carrer Major, s'ha desvetllat il·luminant a uns quants santcugatencs afortunats. 

L'administrador de l'establiment, Pere Vilarassau, ha explicat a NacióSantCugat que "han venut una sèrie sencera del número premiat 66.212". Així doncs, "El Fanalet del Monjo" ha repartit un total de deu dècims de 6.000 euros cadascun al municipi.

Vilarassau explica que els dècims "probablement s'havien venut des de l'agost i tots ells per finestreta". També recorda que "El Fanalet del Monjo" ja havia repartit dos primers premis de sorteigs ordinaris, "però mai un dels considerats premis grossos de la Loteria de Nadal".

El propietari destaca que enguany "s'ha venut molt més per finestreta en comparació a altres anys" i, entre rialles, exclama un "tant de bo" al ser preguntat si s'havia arribat a guardar un dels dècims del número guanyador.

La tradició del Monjo
 

Vilarassau explica que alguns clients, després de comprar un dècim de la loteria acostumen a fregar-lo per la calvície del monjo perquè els doni sort. Un costum que, a partir d'ara, segur que es farà més popular.