Els Pastorets alcen el teló amb tres representacions a Sabadell

Tres equipaments ofereixen aquest clàssic nadalenc

Un moment dels Pastorets de Sant Vicenç
Un moment dels Pastorets de Sant Vicenç | Juanma Peláez
NacióSabadell
21 de desembre del 2019
Amb el Nadal a la volta de la cantonada i la canalla sense escola, ara comença a desplegar-se el gruix de l'agenda d'activitats nadalenques i entre les moltes tradicions, n'hi ha una destacada: Els Pastorets. Enguany, a Sabadell hi haurà tres representacions, a l'Espai d'Arts Escèniques Songi kune, al Teatre Sant Vicenç i al Teatre La Faràndula. 

A l'equipament municipal del carrer de la República s'alçarà el teló aquest diumenge, a partir de les 18 hores. Novament, al voltant de 200 persones donaran forma aquest títol de Josep Maria Folch i Torres. Enguany, la Joventut de la Faràndula incorpora Alba Peig com a ajudant de direcció, després que l'any passat dirigís el muntatge. En la vessant tècnica, l'obra tindrà alguns canvis, amb nous efectes de color. 

El Teatre Sant Vicenç, un altre dels punts a visitar durant el Nadal, allargarà la representació fins al 19 de gener. També arrencarà aquest diumenge, i a diferència de La Faràndula, ho farà a les 17.30 hores tots els dies. Continuarà fent-se l'obra per Sant Esteve, el Dia dels Innocents, el 29 de desembre i ja el 2020, els dies 1, 4, 6, 11, 12 i 19. 

Per últim, a l'Espai d'Arts Escèniques Songi kune es farà "una versió molt lliure" d'aquest títol de Folch i Torres que transcorre en els somnis de dos germans. Aquesta obra s'inaugura aquest dissabte, a partir de les 18 hores. Continuarà en cartell el dia 28, el 4 i l'11 de gener.