Farrés s'obre a que el projecte del mercat de Campoamor tingui «una part comercial»

L'alcaldessa recalca el poder transformador de la cultura

L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés
L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés | Juanma Peláez / Ajuntament de Sabadell
20 de desembre del 2019
L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha modificat lleugerament la seva idea sobre el mercat municipal de Campoamor. Si fa pocs dies es presentava en una assemblea de l’Associació del Poble del Sud de Sabadell, contrària a la seva desaparició, per obrir-se el que proposaven, ara ho ha fet davant els mitjans de comunicació. Farrés ha admès que el projecte pot tenir "una part comercial". 

Ha afirmat que caldrà "discutir amb totes les sensibilitats que han sortit", però ha insistit en què cal "intentar" fer realitat la proposta que duia quan era candidata a l'alcaldia. "La cultura transforma", ha exclamat i ha afegit que la inversió té un retorn en forma de "transformació social". 

Així, l'alcaldessa ha assenyalat que cal renovar l'entorn de l'equipament i els voltants del CAP del Sud. Però ha deixat molt clar que calen "habitatges per a joves" i ha recalcat que són pisos "de protecció oficial i no d'emergència social". Ha advertit que s'ha marcat tancar aquest tema abans d'acabar el mandat.