La Crida proposa mesures per afrontar la «crisi d'emergència climàtica» al debat dels impostos de 2020

Tot i que està estudiant d'altres idees, per ara sobre la taula n'hi ha dues

19 de desembre del 2019
Actualitzat a les 10:34h
La regidora de la Crida per Sabadell, Anna Lara, ha assegurat que la formació té per ara dues al·legacions a presentar de cara a la celebració del ple extraordinari de les ordenances fiscals de 2020, fixat per celebrar-se aquest divendres. Lara ha indicat que es tracten de mesures que van en la línia de "l'emergència climàtica". 

Així, ha assenyalat que el partit ha demanat que la taxa de la zona blava també es faci extensible a "tots els vehicles dins l'etiqueta ECO". Ha precisat que hi havia un dels tres que quedava fora: "els híbrids que es poden endollar". També ha explicat que, en els casos d'onada de calor, "fins que no hi hagi el 80% de capacitat a les piscines municipals no es limités a persones vulnerables". A més, ha afegit, que puguin anar acompanyades d'una o dues persones. 

Tanmateix, ha reconegut que "queden moltes coses per fer" en aquest àmbit, "més enllà de les ordenances".Tot i així, Lara ha subratllat que aquestes últimes hores "hem d'acabar de veure què ha caigut" i d'aquesta manera, "fer un posicionament" al respecte. Per això, ha subratllat que "estem acabant de valorar-ho tot".