Les noies del Sabadell RC acaben terceres; l'equip masculí comença amb bon peu a Primera

Un moment del partit de les noies
Un moment del partit de les noies | Josep Parpal
NacióSabadell
18 de desembre del 2019
Les noies del Sabadell RC van quedar terceres en guanyar a domicili al FEM Rugbi -unió d’equips de Martorell, Anoia, Cornellà i Coques- per 5-10 a la final de consolació de la Copa Catalana de Tercera. L'equip masculí, per la seva part, enceta amb victòria l'estrena a Primera Divisió Catalana davant el Castelldefels per 17-21.

El conjunt femení es va imposar en el partit de consolació de la Copa Catalana de Tercera, disputat el passat cap de setmana a domicili. Tot i així, el primer punt del matx va caure del cantó de les locals. Les vallesanes van reaccionar ràpid i a la mitja part es va arribar amb empat a cinc.

A la represa, la capitana Montse Martin anotava un assaig. Poc després es va lesionar i va deixar les seves companyes en inferioritat els últims 20 minuts. Tot i així, van poder segellar un triomf per 5-10. Les noies del FEM Vallès no disputaran cap partit més aquest 2019 i no serà fins el cap de setmana de l’11 i 12 de gener que tornaran a la competició.

Debut amb victòria

També el passat cap de setmana van disputar el seu compromís els nois del Sabadell RC. Ho van fer contra el Castelldefels i van superar-los per un ajustat 17-21 i en el partit inaugural de la Primera Divisió Catalana. Els del Baix Llobregat van agafar avantatge ben aviat i abans dels descans, els sabadellencs van aconseguir marxar a vestuaris amb un 14-6.

A la segona part s¡aconseguia l’assaig que posava els de Sabadell per davant, 17-21. Els visitants van saber jugar amb aquest avantatge durant més de 15  minuts i van poder-se emportar la victòria davant d’un rival molt lluitador. Acomiadarà 2019 aquest cap de setmana en el duel contra els Carboners de Terrassa a La Roureda. Els egarencs estan empatats a la classificació amb els sabadellencs després de guanyar en el seu debut contra Badalona.