Suport unànime dels veïns a «l'estudi independent» dels 170 habitatges de Merinals

Aquest dimarts a la nit han celebrat una assemblea

Un dels edificis afectats de Merinals
Un dels edificis afectats de Merinals | ACN
NacióSabadell
18 de desembre del 2019
Era un tràmit, però els veïns de Merinals han ratificat en assemblea l'acord a tres bandes perquè s'elabori un "estudi independent" que defineixi "l'estat real" dels 170 habitatges que, com asseguren, estan en mal estat i s'han d'enderrocar per aixecar-ne de nous, de la mateixa manera que  s'està fent en d'altres parts dels barris. 

Així ho han pactat en una assemblea, celebrada aquest dimarts a la nit, amb prop d'un centenar de persones que hi han assistit. Ara ja només queda que es comenci a fer l'avaluació i es determini la comissió que ha de fer el seguiment de tot plegat.

L'entesa per desencallar la situació, que s'allargava des de feia mesos, va arribar el passat 7 de novembre, en una trobada amb la directora de l'Agència de l'Habitatge, Judith Gifreu; el regidor d'Acció Social i Habitatge, Eloi Cortés; el president de la Federació d’Associacions de Veïns de Sabadell (FAVS), Manuel Navas; el president de l'AVV Arraona-Merinals, Francisco García, i el representant de la Comissió d'Afectats, Jaume Garcia.

L'Agència i el consistori sabadellenc van consensuar un finançament a parts iguals d'aquest encàrrec al COAC.