urbanisme

S'invertiran 1,5 milions d'euros per modernitzar el polígon de Can Roqueta

Les feines duraran 12 mesos, un cop s'encetin els treballs

per NacióSabadell, 17 de desembre de 2019 a les 10:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El polígon industrial de Can Roqueta es modernitzarà amb diverses intervencions i gràcies a una inversió d'1.568.126,12 d'euros, que s'ha adjudicat a l'empresa Artífex Infraestructures. Les intervencions consistiran en arranjar elements d'urbanització, paviments de voreres i nous elements d'arbrat. 

A més, hi haurà feines d’enderroc, explanació i neteja de terrenys, de pavimentació de voreres i paisatgisme de zones verdes. El termini d’execució previst per dur a terme aquestes tasques serà de 12 mesos, un cop s'encetin.


El projecte integral de renovació i modernització del polígon preveu incidir en l’àmbit de la mobilitat. Així, entre altres qüestions, s’inclouen actuacions per a la jerarquització del trànsit a les principals vies del polígon, l’increment del nombre d’aparcaments de vehicles i la creació de nous passos adaptats per millorar l’accessibilitat per a vianants.

Dels gairebé 2,2 milions d'euros que suposarà aquest pla, la Diputació hi aportarà 1,7. Més de 385.000 aniran a càrrec de l’Ajuntament de Sabadell i els gairebé 110.000 restants els aportarà l’Associació d’Empreses i Propietaris del Polígon d’Activitat Econòmica de Can Roqueta de Sabadell (AEPCRO).

 

Participació