SORTEIG Concert de Sant Esteve de l'OSV

NacióSabadell sorteja, entre els seus lectors, dues entrades dobles per anar a veure l'espectacle el 26 de desembre, a les 21:00 hores al Centre Cultural Terrassa

El Festival de Valsos i Danses de la OSV
El Festival de Valsos i Danses de la OSV | Centre Cultural Terrassa
NacióSabadell
17 de desembre del 2019
És època nadalenca i una de les tradicions a la comarca, és el Festival de valsos i danses de l'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV). Un clàssic que se celebra cada any el dia de Sant Esteve al Centre Cultural Terrassa. Enguany, t'hi conviden anar-hi, després d'haver assaborit els també tradicionals canelons. 

Sarah Blanch i Elena Copons de soprano, sota la direcció d'Andrés Salado. Un concert típicament nadalenc, amb temes de Johan Strauss i Amadeu Vives, entre d'altres. La visita l'equipament egarenc forma part d'una gira per una dotzena de ciutats catalanes i que acabarà el 4 de gener a l'Atlàntida de Vic. 

NacióSabadell sorteja, entre els seus lectors, dues entrades dobles per anar a veure el Festival de valsos i danses, de l'OSV el dijous, 26 de desembre, a les 21:00, al Centre Cultural Terrassa. Les inscripcions pel sorteig romandran obertes fins el dimarts, 24 de desembre a les 10:00 hores, i t'hi pots apuntar aquí:



Bases del sorteig:

- El termini per participar es tancarà el dimarts, 24 de desembre, a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióSabadell contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.