Un home ferit per la caiguda d'un armari d'un balcó de Ca n'Oriac durant l'episodi de ventades

També hi ha diversos vehicles danyats per la caiguda d'arbres

Un arbre caigut, a prop del CAP Ca n'Oriac
Un arbre caigut, a prop del CAP Ca n'Oriac | Manuel Moreno
NacióSabadell
16 de desembre del 2019
Actualitzat a la 13:13h
L'episodi de ventades del passat divendres, que es va allargar fins dissabte al matí, però amb un menor grau d'intensitat, va deixar diverses afectacions a Sabadell. De fet, va ser de les ciutats catalanes amb més trucades al 112 relacionades amb aquest fenomen meteorològic. Tot i que no hi va haver notificacions de danys personals, es va atendre una persona que va rebre l'impacte d'un armari mentre caminava per l'avinguda Matadepera. 

L'incident va tenir lloc a les 10.38 hores i, segons ha detallat la Policia Municipal de Sabadell, l'home, de 76 anys, va patir lesions, de caràcter lleu, en caure-li un armari d'un edifici d'aquesta avinguda del barri de Ca n'Oriac. El van traslladar al CUAP Sant Fèlix per atendre'l. Fins al lloc es van desplaçar dues unitats del cos policial i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

D'altra banda, la Policia va registrar, pel fort vent, una desena d'incidències amb arbres caiguts i els danys que van ocasionar, des de primera hora del matí i fins a 24 hores després. Com ara a vehicles estacionats, al carrer Torres i Bages, 1; al carrer Sau, 142 i a l'avinguda Pablo Iglesias.

També va haver-hi actuacions per fer sanejament de façanes com a mesura preventiva i per despreniment. Per exemple, els Bombers van actuar al carrer Mestre Rius, ja que els vidres de la finestra d’un tercer pis es van trencar i hi havia perill de caiguda a la via pública. Un altre punt va ser el passeig d'Espronceda, 63, una teulada tenia diferents elements que podien sortir volant.