​Drinkking, «obligat» a tancar el local i deixa la Zona Hermètica orfe d’oci nocturn

Era l'últim negoci que aguantava al carrer Rocafort

Imatge d'arxiu de Drinkking Sabadell
Imatge d'arxiu de Drinkking Sabadell | Juanma Peláez
15 de desembre del 2019
Actualitzat el 16 de desembre a les 11:05h
La Zona Hermètica arrossegava, cada cap de setmana, més de 10.000 persones i en poc més d’una desena de carrers del barri de Gràcia es concentraven una quarantena d’establiments. Eren la dècada dels 90 i 2000, el màxim esplendor d’aquesta zona d’oci nocturn que avui ja és història. El darrer local que quedava, Drinkking Sabadell, s’ha vist “obligat” a tancar.
 
L’empresa ha detallat, en un comunicat, que “novament per causes totalment alienes”, en referència a que el juliol de 2010 visqués una situació semblant, però “ràpidament” es va trobar una altra ubicació a pocs metres, on era fins ara: al carrer Rocafort. “Sabadell s’ha quedat sense discoteca, sense un servei que tota ciutat necessita per als seus habitants”, ha remarcat. També ha advertit que “ tornarà” i ho farà “amb molta més força”.
 

Aquest negoci era l’últim que aguantava en una Zona Hermètica que ha passat a ser un miratge del que va ser fa 20 anys. Una transformació que es va intuir quan, el juliol de 2018, va abaixar la persiana Park Paladium, després d’un quart de segle d’història. El president de l'Associació de Locals de la Zona Hermètica de Sabadell, i propietari del local, Joan Cosp ha lamentat “l’incompliment”, acordat en el ple del mes de maig de 2016, en què “mentre no hi hagués canvis del pla general ens deixarien respirar”.
 
Cosp ha recordat s’instava “iniciar un diàleg constructiu”. Ha reconegut que ja hi ha hagut converses amb l’actual govern municipal, però ha confessat “sorpresa” davant l’anunci de la suspensió d’un any de llicències.