Farrés i Gibert entren en una nova executiva del PSC

El nou òrgan, que és paritari, està format per 51 representants

Gibert i Farrés en una roda de premsa, a Sabadell
Gibert i Farrés en una roda de premsa, a Sabadell | Albert Hernàndez
NacióSabadell
15 de desembre del 2019
Actualitzat el 16 de desembre a les 11:06h
L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i el primer tinent d'alcaldessa, Pol Gibert, han estat escollits per formar part d'una nova comissió executiva del PSC. Així s'ha decidit en el catorzè congrés dels socialistes catalans, celebrat aquest cap de setmana a Barcelona, a més, Gibert serà responsable de Treball i Formació Professional,

Es tracta d'un òrgan del partit format per 51 membres, paritària i amb presència de "cares visibles del món local" i que "envia un missatge molt clar a la ciutadania: el PSC és el partit de la justícia social, el feminisme i l’ecologia i la única garantia de que podrem impulsar un govern de progrés a Catalunya, com l’impulsarem a Espanya amb Pedro Sánchez”, ha declarat el tinent d'alcaldessa. 

Farrés serà secretaria nacional de Política Municipal. En l'àmbit de la federació del Vallès Occidental Sud, l'exalcalde de Badia, José Luís Jimeno, serà el secretari de coordinació territorial i l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, s’incorporarà com a secretari nacional d’innovació i tecnologia.