FOTOS Així va celebrar Sergio Dalma els 20 anys de carrera musical a Sabadell

El sabadellenc també va actuar, fa deu anys, a La Faràndula

El cantant a La Faràndula l'any 2009
El cantant a La Faràndula l'any 2009 | Juanma Peláez
NacióSabadell
14 de desembre del 2019
Aquesta setmana es va anunciar que Sergio Dalma faria dos concerts a Sabadell en la seva gira del darrer disc, Treinta... y tanto, que commemora els 30 anys de carrera musical. Seran els dies 3 i 4 d'octubre al Teatre La Faràndula. Però les visites de l'artista a la seva ciutat natal quan està d'aniversari gairebé són obligades. Quan bufava espelmes per les dues dècades, també va oferir un espectacle a l'equipament municipal. 

Va ser el 29 d'octubre de 2010 i temes com Ave lucía, Sólo para ti, Bailar pegados, Esa chica es mía i Galilea van fer les delícies de les seves fans. Ara, tornarà a pujar al mateix escenari. 
 

Un imatge de fa més de deu anys Foto: Juanma Peláez

Actuació de Sergio Dalma a Sabadell el 2009 Foto: Juanma Peláez

Concert dels 20 anys de carrera musical Foto: Juanma Peláez


Curiosament, menys d'un any després d'aquella cita, l'artista sabadellenc va tornar a la ciutat. Aquesta vegada, però, per fer el pregó de la Festa Major i ser el cap de cartell en l'apartat musical de 2010. Un espectacle que es va organitzar a l'amfiteatre del Parc Catalunya, on va concentrar molts seguidors. 
 

L'artista a l'escenari del Teatre La Faràndula Foto: Juanma Peláez



Dalma ja va gaudir dels seus fans, quan el passat mes de novembre va fer la signatura del seu disc a El Corte Inglés de la capital vallesana, on gairebé va arreplegar un miler de persones que es van fotografiar i van aconseguir la firma en el disc. 
 

L'actuació a la Festa Major de 2010 Foto: Juanma Peláez

La cita va omplir l'amfiteatre del Parc Catalunya Foto: Juanma Peláez