Sabadell, entre les localitats que més trucades fa a emergències per les ventades

Els Bombers han rebut una cinquantena d'avisos fins a primera hora de la tarda

Un arbre caigut, a prop del CAP Ca n'Oriac
Un arbre caigut, a prop del CAP Ca n'Oriac | Manuel Moreno
NacióSabadell
13 de desembre del 2019
Actualitzat a les 21:51h
Els Bombers han rebut una cinquantena d'avisos de Sabadell, des de les set del matí i fins a les 21.30 hores d'aquest divendres, relacionats amb les ventades que estan afectant a tot Catalunya. La ciutat ha estat de les que més trucades ha fet al 112 al llarg d'aquesta jornada. 

En concret, els Bombers han rebut 56 avisos i en la majoria hi han actuat. Unes intervenciones que han estat, bàsicament, per sanejament de façanes, retirada de teules, mobiliari, antenes i caigudes d'arbres. Segons les mateixes fonts, no hi ha cap notificació d'algun incident greu.  La capital vallesana ha estat, després, i per aquest ordre, de Barcelona i Reus, de les localitzacions més afectades pel vent. De fet, aquesta ha estat la tònica al llarg de la jornada. L'estació meteorològica, que el Servei Meteorològic de Catalunya té al Parc Agrari, ha registrat la ratxa màxima de 81 km/h a les 10.44 hores. En aquesta franja horària és quan ha bufat amb més potencia, sempre per sobre dels 70 km/h. 

El Vallès Occidental ha concentrat gairebé una quarta part dels avisos al 112, un 24,29%. A més de Sabadell, Terrassa, amb una quarantena d'avisos, Rubí i Sant Cugat, també figuren com a poblacions amb més nombre d'afectacions.