Suspeses totes les activitats esportives a l'aire lliure per les ventades

També s'han cancel·lat i ajornat d'altres activitats relacionades amb el Nadal

Un arbre caigut a la carretera de Barcelona, al sud de Sabadell
Un arbre caigut a la carretera de Barcelona, al sud de Sabadell | Juanma Peláez
NacióSabadell
13 de desembre del 2019
Actualitzat a les 19:38h
Han quedat suspeses totes les activitats esportives previstes a l'aire lliure previstes per aquest divendres dins el terme municipal de Sabadell, després que així ho hagi decidit el comitè d’emergències, reunit arran de l'episodi de ventades que s'està produint a la ciutat.

També han quedat anul·lats, la inauguració de l’Espai Obert de Torre-romeu, que s’havia de celebrar avui a la plaça de Montcortès. Pel que fa a la decoració exterior de Nadal i l’encesa dels arbres previstes per avui a les places del Treball i Picasso, s'ajornen a la setmana vinent.

D'altra banda, els serveis municipals han contactat amb els centres educatius de la ciutat perquè els infants no sortissin al pati. En el cas de l’Escola La Roureda, per prevenció i davant l’existència d’arbrat abundant, s’ha demanat a pares i mares que no portin els nens i nenes al centre aquesta tarda.

Activació Operació Fred

La situació ha comportat l’activació del protocol d’actuació de l’Operació Fred.Per això, sortiran dues Unitats d’Emergència Social (UES) de la Creu Roja per proporcionar avituallament i suport a persones sense sostre, i faran ruta per les zones on habitualment es poden trobar aquests ciutadans.

El consistori aconsella a la ciutadania no anar a parcs infantils ni tampoc a zones amb arbrat, i en cas de desplaçar-se, allunyar-se de tanques d’obres i altres elements que puguin sortir volant o desplaçar-se amb el vent.