El CN Sabadell es vol menjar els torrons fora de les posicions de descens

Crida per donar suport als palistes sabadellencs en les dues últimes cites abans de tancar la primera volta

El rus Yuri Bestchasnny en un partit del curs passat
El rus Yuri Bestchasnny en un partit del curs passat | CN Sabadell
NacióSabadell
13 de desembre del 2019
La secció de tennis taula del CN Sabadell afronta els dos últims partits de la primera volta de la Divisió d'Honor masculina a Can Llong. Dos compromisos, abans de Nadal, que s'han marcat com a objectiu serveixi per sortir de la zona de descens. Actualment es troben fent de frontera entre pèrdua de la categoria i la salvació, però empatat a punts amb Sosmatic Badalona, Quadis Centre Natació Mataró i Irun Leka Enea, empatat a sis punts. 

Els sabadellencs reben aquest dissabte, a partir de les 17 hores, els de la capital del Maresme, en la penúltima jornada de la primera volta. Un duel trascendental per a la permanència en el segon any a la categoria i afrontar així amb tranquil·litat el Nadal.

Ambdós estan empatats a punts i victòries, sis i tres, respectivament. Les estadístiques, però, no estan a favor dels vallesans. El curs passat van perdre en els dos enfrontaments, 4-3 i 2-4. Degut a la transcendència del matx, des del club s'ha fet una crida per donar suport als palistes sabadellencs.