L' egarenc Quico Cortés, nominat a millor porter del món d'hoquei

El porter, que disputa la seva 20a temporada al Club Egara, porta quatre anys sent el millor a la lliga espanyola

Quico Cortés representant a la selecció espanyola d'hockey.
Quico Cortés representant a la selecció espanyola d'hockey. | Federació Espanyola d'Hockey
LaTorre
15 de desembre del 2019
El terrassenc Quico Cortés optarà un cop més a la distinció de millor porter del món que la Federació Internacional d'Hockey (FIH) atorga anualment. Les votacions restaran obertes fins al 17 de gener, i al febrer se sabrà el guanyador definitiu. Al guardó també hi opten Tyler Lovell (Austràlia), Vincent Vanasch (Bèlgica), David Carter (Canadà) i Victor Aly (Alemanya).

Cortés arriba aquesta nominació després d'una gran temporada amb el seu club i la selecció. L'egarenc ve de proclamar-se campió de Lliga, amb el Club Egara. A més, ha estat distingit per quart cop consecutiu com a millor porter de la competició. Pel que fa a l'àmbit internacional, Sallés va aconseguir a l'agost el subcampionat d'Europa a Amberes (Bèlgica) i el bitllet per participar als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

L'elecció del millor porter del món es repartirà entre un 50% dels vots que sortiran de la tria de les associacions nacionals, representades per jugadors/es i entrenadors/es; un 25% dels jugadors/es i seguidors/es i un altre 25% dels vots dels mitjans de comunicació.