Manu Guix, Manel Fuentes i Roger Mas aquest 2020 a la CavaUrpí per celebrar un aniversari

Una vintena d'espectacles programats entre gener i juny de l'any vinent

NacióSabadell
15 de desembre del 2019
UiU Promotors, la promotora cultura sabadellenca, va iniciar la seva activitat l’any 2010 i aquest 2020 farà deu anys i per això s'ha programat una vintena d'espectacles entre gener i juny de l'any vinent per celebrar-ho. Entre d'altres, comptarà amb l'actuació del músic Manu Guix, així com la de Manuel Fuentes i Roger Mas. El centre neuràlgic serà la CavaUrpí.

De fet, són noms que han passat per les 20 temporades -dues per any- que UiU hi ha desenvolupat, a més dels ja citats, Andrea Motis, Cris Juanico, Toti Soler, Gemma Humet, Quico Pi de la Serra i Lluís Coloma, entre d’altres. Guix actuarà els mesos de febrer, març i abril rememorant la temporada de cinc concerts amb "soldout" absolut que hi va fer a principis d’aquest mateix any. El televisiu Fuentes també tornarà el 7 de febrer amb un nou tribut al seu ídol Bruce Springsteen.

Roger Mas el 6 de març i Andrea Motis ho farà el dia 13 de març amb Joan Chamorro i el seu quintet amb un espectacle en el qual rendeix homenatge, precisament, a aquesta formació musical. El 25 d’abril serà el torn de Yessia, un fenomen del flamenc que acumula milions de visites a YouTube. Actuarà acompanyada de David Correas.


Pel mes de maig, la temporada inclou un monòleg de l’actor Joan Pera coincidint amb la celebració de l’Aplec de la Salut de Sabadell l'11 de maig. El dia 22 del mateix mes, la CavaUrpí acollirà Petita festa, de Toti Soler i Gemma Humet i una setmana més tard. un altre clàssic de les programacions d’UiU: el saxofonista Dani Nel·lo, en aquesta ocasió acompanyant la cantant Koko Jean i la seva banda Koko Jean & The Tonics.

La recta final d’aquesta programació especial l’encetarà el 5 de juny Quico Pi de la Serra, que presentarà a l’escenari de proximitat del Vallès el seu espectacle Dues tasses, en el qual actua acompanyat d’Amadeu Casas. El dia 12 arribarà el pianista Lluis Coloma, que presentarà el seu nou treball, Solo

També hi haurà programació de quilòmetre zero, amb les actuacions de la Xavi Vidal Band, el Kim’s Quartet, el músic Miquel Gomà, el cantautor Jaume Busoms i el grup Els Watts, entre d'altres concerts que acollirà la sala sabadellenca.