via pública

El passeig arbrat del carrer de l'Onyar, una realitat el 2021

Culminarà així la renovació d'aquest punt de Torre-romeu

per NacióSabadell, 9 de desembre de 2019 a les 16:20 |
Mur del carrer Onyar | Ajuntament de Sabadell
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament ha adjudicat les obres que permetran convertir el carrer de l’Onyar, a Torre-romeu, en un passeig arbrat el 2021, convertint-se d'aquesta manera en un balcó sobre el riu Ripoll. El projecte preveu la pavimentació d'un sol nivell, amb incorporació de parterres i arbrat en alineació. També es millora el tram del camí de Torre-romeu entre la ronda de l’Ebre i el carrer del Segre, amb l’ampliació de la vorera per a vianants que limita amb el riu i un enllumenat nou.

Els treballs s’han adjudicat, per una banda, les tasques de paviments, instal·lacions i serveis, entre d'altres, per un import de 692.443,29 euros, amb un termini previst de set mesos. I, per l'altra, la jardineria i el mobiliari, amb un pressupost de 82.828,11 euros, amb un termini de 16 mesos. Tot plegat, s'espera que comenci el primer trimestre de 2020.


D'aquesta manera, aquesta àrea del barri de Torre-romeu quedarà totalment reformada, ja que prèviament s'havia actuat en la remodelació del mur, situat al mateix carrer, que va caure al maig de 2018

El projecte es podrà dur a terme després de la cessió d’un tram de la carretera BV-2432, entre els punts quilomètrics 1.300 i 1.590, per part de la Diputació de Barcelona, sense cap cost per a l’Ajuntament. Aquest tram de la carretera de Torre-romeu, entre la ronda d'Ebre i el carrer del Segre, és on

 

Participació