Sabadell estudia presentar al·legacions del nou model de transport públic

No es descarta fer "una acció conjunta" amb diversos municipis

Els nous canvis no han agradat a Sabadell
Els nous canvis no han agradat a Sabadell | Juanma Peláez
09 de desembre del 2019
Actualitzat a la 13:36h
L'Ajuntament de Sabadell està estudiant presentar al·legacions al nou canvi de títols i tarifes del transport públic, que va presentar la setmana passada l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM). El regidor d'Acció Social i Habitatge, Eloi Cortés, ha afirmat que suposarà "un impacte" entre la ciutadania i per això s'està avaluant aquesta possibilitat. 

Cortés ha manifestat el malestar perquè que no es "tinguin en consideració municipis de la segona corona, i especialment ciutats tan importants com Sabadell", ja que, com ha reiterat, "hi ha moltes persones que es desplacen diàriament". Tampoc ha descartat que hi hagi "una acció conjunta" amb d'altres localitats afectades. 

Tot i així, ha considerat que és un possibilitat "difícil" de donar-se, per la casuística que es dona al Vallès, amb municipis de la primera i segona corona molt propers i "cadascú té la seva problemàtica", ha dit. 

Per això, ha recalcat "la importància" de l'arribada de la T-Mobilitat, "que ha de resoldre" tot això. Ha garantit que la voluntat del govern municipal és que aquesta mesura "no influeixi i no afecti al model de transport públic que tenim a Sabadell".