A presó un grup organitzat especialitzat en robatoris a domicilis als Vallesos

Els tres detinguts els van enxampar quan sortien de robar en un pis de Castelldefels

Objectes i diners robats pels tres detinguts
Objectes i diners robats pels tres detinguts | Mossos d'Esquadra
RubíTV
09 de desembre del 2019
Actualitzat a la 13:06h
Tres homes de 27, 24 i 19 anys van ser detinguts el passat 26 de novembre a Rubí pels Mossos d'Esquadra com a presumptes autors de diversos delictes de robatori amb força en domicilis, bàsicament, del Vallès Occidental i Oriental. Després de prestar declaració davant el jutge es va acordar el seu ingrés a presó. 

Els detinguts, veïns de Barcelona i Badalona, se’ls relaciona amb set fets a Caldes de Montbui, Sant Cugat del Vallès, Mollet del Vallès, Barberà del Vallès i Castelldefels i no en descarten que puguin estar implicats en més.

La investigació es va iniciar a finals de novembre quan els agents van relacionar diversos robatoris que s’estaven produint als Vallesos amb un únic grup organitzat. Per això, la policia catalana va muntar un dispositiu per detenir-los. Així, el passat 26 de novembre els van localitzar sortint d’un pis de Castelldefels, on havien entrat a robar. Els tres homes duien a sobre objectes que havien estat sostrets del domicili, com ara joies i diners.

L’endemà, els agents van fer una entrada i perquisició, ordenades pel jutjat d’instrucció de Rubí, al domicili que tenia el grup a Barcelona, en el qual van localitzar joies, diners, bosses de mà i ulleres de sol, entre d'altres objectes. 

Els detinguts van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Rubí i finalment el jutge va ordenar que entressin a presó.